24 Ağustos 2013 Cumartesi

Satış Ortaklığı Nedir?

Satış ortaklığı nedir diye merak ediyorsanız aslında şöyle tanımlayabiliriz; satış ortaklığı bir firmanın tanıtımını ve reklamın yaparak o firmaya kazanç sağlatmak ve karşılında da sizlerin komisyon kazanıyor olmanızdır. Örnek vermek gerekir ise bir İngilizce kitap setini sitenizden ya da sayfanızdan tanıtımını en iyi şekilde yapar ve kitabın sizin sayesiniz de satılmasını sağlarsınız. İşte daha öne bu firma ile yapmış olduğunuz satış ortaklığı ile bu satıştan sizlerde komisyonunuzu almış olur ve satış ortaklığı ile para kazanma işlemini yapmış olursunuz. Bu kavram özellikle e-kitap, hizmet, video eğitim seti gibi ürünlerde büyük kazanç sağlamakla birlikte birçok marka ve satış sitesine satış ortaklığı yapabilirsiniz.


Satış ortaklığı, internetten para kazanma yöntemleri arasında en çok kazandıran ve en çok tercih edilen yöntemlerden bir tanesidir. Ülkemizde yeni yeni meşhur olmaya başlamakla birlikte, özellikle ABD gibi ülkelerde ev hanımları dahi bu işi yaparak aile bütçesine katkı yapmakta ve hatta çalışan eşlerinden bile daha çok kazanmaktadır. Buradan bu işi sadece ev hanımları içindir gibi bir anlam çıkmasın, anlatmak istediğimiz bu işin herkesin kolaylıkla yapabileceğidir. Alternatif yöntemler de mevcut ancak gözünüz yüksek kazançlarda ise tercih etmeniz gereken yöntem affiliate marketing, Türkçe olarak satış ortaklığıdır.

Daha çok internet üzerinden satılan krem ya da zayıflama ürünleri de bunların içindedir. Sizin sadece bir nevi pazarlamaya çalıştığınız ürünler için söylenilen bu isim hem sizin hem de karşı tarafın para kazanacağı bir sistemdir. Karşılıklı olarak sürekli farklı ürün gruplarını tanıtabilir ve bir kazanç elde etmeye çalışabilirsiniz.

Bir diğer satış ortaklığı ile para kazanma yollarından biri ise, birçok firmaların vermiş olduğu anket doldurma ya da belli bir ortaklık sonucu sitelere yorum yazma görevi olabilir. Özellikle anket doldurma işlemlerinde firma ile bir anlaşma yapıyor ve onların göndereceği anketleri doldurarak onların sayesinde az da olsa bir ücret kazanıyorsunuz. Sizlerde artık satış ortaklığı ile hiç cebinizden para çıkmadan tam tersi para kazanacak ve ne kadar kolay bir uygulama olduğunu sizlerde göreceksiniz.

Satış ortaklığı yapmak istiyorsanız önce gerçekten işe yaran ve inandığınız ürünlerin tanıtımını yapınız. Böylelikle sizlerde satmış olduğunuz üründe şüpheye düşmeyecek ve tam tersi satış Ortaklığı yapmış olduğunuz için çok mutlu olacaksınız.

İnternet dünyasında bu işlerden anlayana ve emek verene her zaman para var diyebiliriz. Gerek satış ortaklığı gerek ise web sitenize aldığınız reklamlar ile hatırı sayılır paralar kazanabilir ve var olan işlerinizin yanı sıra ek bir kazanç elde etmiş olabilirsiniz. Günde birkaç saatinizi ayırmalı ve sizlerde para kazanmanın yollarını araştırmalısınız. Çok kısa sürede internette para kazanmanın kurdu olur ve birçok noktayı paraya çevirmeyi başarırsınız. Hemen giriş yapın ve bu farklı dünyayı keşfe çıkın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.